torsdag 4 december 2008

Med handen på hjärtat...
















...finns det så mycket att säga. Fast bäst att vara tyst, för vad är det som säger att någon är redo för mina ord? Vad är det som säger att jag har fått orden rätt?

Med handen på hjärtat är det bäst att vara tyst...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
väldigt bra blogg om ett ämne som berör många. Sitter och väntar på att min syster ska få sin mamografi som kan bekräfta eller dementera att hennes jätteknöl som uppkommit jättefort INTE är cancer...
Jag har försökt läsa hela din blogg men blir inte riktigt klar över om du har spridd cancer eller inte?
Kram på dig!
Johanna

Malin sa...

Hej Johanna och tack för dina ord!
Jag har inte spridd cancer utan är i sluttampen av all behandling. Dock med en ofta närvarande rädsla för att det ska visa sig att det har spridit sig.

Jag håller tummarna för att det visar sig att din syster INTE har cancer. Jag svara gärna om du undrar nåt och vill du hellre göra det genom mail, så är det ok. Jag svarar så gott jag kan.
Varm kram
Malin :)

www.metrobloggen.se/sanbo sa...

Vad handlar det där sista inlägget om då? jag fattar inte!!

Anonym sa...

Tack!
Jag lovar att återkomma när jag vet mer. Hon ska iväg på onsdag. Vet du om de "bara" gör mamografin eller tar de en biopsi också samtidigt?
Hur lång tid tar svaret från mamografi resp biopsi (om du vet)?
Kram Johanna

A-K sa...

Nä jag fattar inte riktigt heller, men du har säkert nåt klokt att säga. När jag läser om Elins bravader känns det här med barn ännu mer avlägset. Vill inte att nån förstör mitt hem =) Men lite underhållande var det allt att läsa... =)
Kram på dig!

Malin sa...

Sandra och A-K, har ni aldrig känt så? Fundera på den ni... vi kan ju diskutera det nästa gång vi ses :)

Johanna, för mig har det varit så att jag fått svar på mammografin direkt efter undersökningen. Biopsin tar däremot längre tid att få svar på, tror det var en eller ett par veckor för min del. Jag tror att det är olika huruvida de gör båda sakerna samtidigt eller inte. Om mammografi och ultraljud visar att det inte är någon fara går de nog inte vidare med biopsi. Jag upptäckte ju min knöl själv och jag fick göra mammografi först (syntes inget) och sedan direkt efter ultraljud. Efter det gjordes biopsin.
Håller fortfarande tummarna!

Kram till er alla!

www.metrobloggen.se/sanbo sa...

Är du gravid eller? fattar inte!

A-K sa...

Haha, ja det var det första jag tänkte på oxå!

Malin sa...

Med handen på HJÄRTAT står det... och det är en ultraljudsbild på mitt hjärta. Jag är alltså inte gravid. På tal om det får jag inte bli gravid förrän två ÅR efter avslutad cellgiftsbehandling...

Puss på er! :)

Malin sa...

Fast det fattade ni förmodligen redan... ni ville veta vad jag menade med att det finns mycket att säga men att det är bäst att vara tyst... Det var absolut inget särskilt jag syftade på. Livet i allmänhet med insikter eller- hemska tanke - kanske inbillade insikter. Insikter och upplevelser som blir konstiga att prata om därför att andra inte är där. Inte förstår. Eller... Ja, vad vet jag? Puss :)

www.metrobloggen.se/sanbo sa...

Du är full, gå och lägg dig.. ;-)