fredag 22 augusti 2008

Som en padda....

Det var nog hela 50 % av alla mina bloggläsare som hörde av sig här på bloggen och önskade fortsättning… Katta och Anna-Karin, tack! De andra 50 % är mamma och Royne och de sa det muntligen…

Så eftersom massorna har talat så fortsätter jag väl ett tag till…

Den första oktober börjar jag jobba halvtid och fram till dess kommer jag göra mitt bästa för att försöka komma in i normala rutiner igen. Inte sova till tio, som jag gjorde idag – gäsp.

Annars är huvudet upp och fötterna ner, även om jag stångar iväg lite monster då och då. Har dessutom försökt börja röra på fläsket och idag är det dags för en gå fort/springtur igen. Har behövt några dagar att hämta igen mig sedan den senaste utflykten i skogarna… Gick ju bra att springa… de första 100 meterna… sedan började jag – konstigt nog eller inte – flåsa som en gammal gammal hund. Fortsatte dock springa ända till den stora tallen jag siktat in mig på (vilket i och för sig kan vara vilken som helst eftersom det vimlar av tallar här ute. Jag gör vilda försök att lura mig själv och trött blev jag ju hur som helst så skit samma!). Eftersom ingen Broms jagade mig denna gång behövde jag inte tjurrusa typ hela vägen och nästan kissa på mig och ramla ihop av chock och utmattning nere vid vattnet. (Det hände tidigare i somras). Gick fort vid vissa extra jobbiga uppförsbackar och sprang resten… mest nerför ärligt talat. Jag hade bestämt att promenera sista biten genom skogen för att liksom varva ner innan hemkomst och stretching och tur var väl det! För hade jag sprungit så hade jag nog slagit ihjäl mig. Det hade ju regnat och klipporna var skithala och naturligtvis halkade jag och ramlade som en padda. Slog i ryggen och har varit lite seg i starten någon dag nu… alltså inte kommit igång så snabbt efter att jag har suttit ner. Kan ju delvis bero på kroppslig chock efter vansinnes springtur också…

Idag ska jag som sagt ut igen, är klädd i små shorts och linne sedan en timme tillbaka… Allt för att peppa mig genom att titta på halvfeta lår och sladdrig mage. Hatar att springa men efter några timmars plåga i shorts och linne rusar jag ut som värsta tjuren. Kanske ett tips till alla bantare?

Till alla bantare och ickebantare vill jag också säga – jag är fullt medveten om att jag INTE är tjock. Jag är dock väldigt medveten om att min tidigare platta mage och ben förut innehöll muskler. JAG VILL HA MUSKLERNA TILLBAKA DÄRAV IDIOTIN MED ATT RÖRA PÅ SLAPPHÄNGET! JAG HATAR ATT SPRINGA! ("Men det är skönt efteråt"...säger alltid nån dåre och jag har väl gjort det jag med och: jaja ok typ första timmarna är det väl skönt innan kroppen krampar av chock och liksom slutar röra sig åt det håll jag vill...).

Men det kostar att ligga på topp...

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppsan, har du bara fyra läsare på bloggen... Tror att du måste börja jobba igen så huvudet blir alert på matte igen :))
En "padda" har du ju alltid varit, men det är inte synonymnt med att du just för ett ögonblick är lite otränad... spring på du, själv springer jag också omkring i skogarna nu, dock väldigt fort för jag får för mig att jag ska bli jagad av både björn och tjäderhönor....

Mary sa...

Själv så sprang i skogen igår å sökte kantareller!! i regnet....Så jäkla halt det var på berget!! Morsan å jag slant å stöp ideligen. Jag gjorde en klassisk raklång fura rakt ut...svinblöt men med kantarellerna i behåll ;)
Skulle sparka bort en spindel på min stövel och körde stortån rakt i en stor gren...skrek rakt ut av smärta men spindeln försvann iaf :)
Ha de gott från en spindelfobiker till en annan....

Malin sa...

Haha, sorry, glömde en av mina största anhängare - Pillerill! Skulle kunna låta bloggen leva vidare bara för din skull faktiskt.

Kanske bra att vara rädd när man springer, så man inte frestas att gå... Saknar dig, Pilla och hoppas att vi kan få till en date snart!

Marie - tror både du och jag måste ta itu med vår spindelfobi. Det kan ju vara totalt livsfarligt att vara rädd för spindlar. :)

Kram alla!

A-K sa...

Har hon som bara motionerar med sex och nån promenad börjat träna?! Du ska se att du snart är fast i träningsträsket, det är som en drog. Jag tillhör definitivt dom som säger att det är skönt efteråt, helt underbar käsnla!
Kör så det ryker Malin!