måndag 2 juni 2008

Njuuuuta!

Kolla in utsikten från tomten på vår stuga... ja visst tar den andan ur en? Det är att fylla på kraft på hög nivå. I love it! Rensa, röja och städa… samtidigt njuta i fulla drag… låter rubbat jag vet men det är sant. Jag har rensat, röjt och städat i vår stuga samtidigt som jag har haft ett glatt leende på läpparna. Jag har varit varm och mjuk inombords och då och då har jag hojtat till Royne ”Fatta att detta är våran” med ett tokskratt. Vår stuga. Min och Roynes. Stugan som får det att bli lugnt i kroppen. Bara jag tänker på hur vackert det är där så blir jag lugn och harmonisk i hela kroppen. Tänk er då hur man blir av att vara där! Jag blir som en leende såsig sladdertopp med bara njut i hela mig. Vill sitta på verandan (där mamma på bilden paddar sig och Royne monterar ihop sommarens födogörare - grillen) och äta goda saker, sitta med en bok i famnen som jag inte läser eftersom utsikten hela tiden pockar på min uppmärksamhet. Höra vattnets vågor som slår mot stenarna och klipporna. Om och om igen. Se en båt eller ett fartyg sakta glida förbi. Jisses det är lycka – många saker i livet är ren och skär lycka!

Jag undrar – kan det bli bättre än att få återhämta sig på ett sådant sätt? Efter de månader som har gått av… ja oj vad kan jag skriva? Slit? Kämpa? Trötthet? Ångest? Tårar? Får trycka in en massa glädje här också för så har det ju varit. Har ingen aning om hur jag lättast kan beskriva tiden som har varit för den har varit fylld av så mycket. Får kalla den för snoppogetiden… Det beskriver allt för mig.Jag vet att det inte är klart ännu. Strålning kvar till mitten av juli… sedan Herceptinet till nästa sommar… men det känns ändå som att det svåraste är över – den mest jobbiga perioden har passerat och nu är det dags att hämta kraft. Att då ”ramla” över denna stuga, ha möjlighet och förmånen att få köpa den och att få tillbringa tid där… DET känns fantastiskt underbart. Jag är lyckligt lottad och jag är enormt tacksam för det. Så denna sommar tänker jag fylla med lycka och vällust på alla sätt jag kan. Jag har aldrig någonsin känt att jag behöver det mer än nu!
Lizzy - här får ni bo när ni kommer och hälsar på!=)

6 kommentarer:

Unknown sa...

Att det är lycka att ha stuga vid havet kan jag hålla med om. Och jag kan oxå gå med på att ni har LITE bättre läge. Unnar er verkligen sköna dagar vid havet. Snart kommer jag på besök, kanske i kanoten... :)
Kraaaaam

Jonas sa...

Ser ut som jag minns det!
Vi kommer i sommar nån dag och spöar er på kubb eller i latning!
Men du, ingick det vita spöket vid grillen i köpet?:)

A-K sa...

Hur härligt ser inte det där ut?! WOW! Vilket lyx, du har din egen Smitingen! Annat än vad en annan har, nöjd över en liten gräsplätt på innergården =) Bara fortsätta drömma... det tycks ju slå in emellanåt!
Kram kram

www.metrobloggen.se/sanbo sa...

UNDERBART!!!

Unknown sa...

Häääärligt gumman! Otroligt vacker plats! Även om utsikten tar upp all din tid just nu ska du se att du även kommer att kunna njuta av en bok i handen också. Jag lovar.
Tänk dig en härlig sommardag med P1:s sommar på radion, havets brus, du ligger i solstolen och njuter, kanske med en sommardrink, alkoholfri, i handen och Royne bredvid, barnen skuttandes på gården och binas surrande i buskarna och på blommorna! Lycka!!! puss och kram från fru Lindberg

Linda sa...

Där gumman kan du ligga och njuta och bara insupa sinnesro...och ladda batterierna...jag kommer gärna på en kopp där ...kramar

Att ACCEPTERA det man inte kan förändra MOD att förändra det du kan och FÖRSTÅND att inse skjilnaden!!!