lördag 28 juni 2008

Frilla

En positiv sak med gifterna är att de plus allt kortison gjort att jag har väldigt små problem med min gräsallergi. Så här års brukar jag ha fått en eller ett par kortisonsprutor i rumpan. Hittills har jag endast behövt äta några dagars tabletter mot allergin. Skönt!

Sitter just nu på framsidan av stugan i en solstol och väntar på att himlen ska bestämma sig för om den vill ha dis, moln eller låta solen komma fram. Medan jag skriver detta värms jag plötsligt upp ordentligt och får svårt att se vad jag skriver… så jag antar att solen fick komma fram en stund. Det är fantastiskt underbart härute. Att hela tiden höra vattnet som slår mot klipporna. Att se segelbåtar glida förbi eller ett och annat fartyg tuffa på borta i horisonten. Jag behöver bara svänga i kurvan och se vattnet så börjar jag tanka kraft till min kropp och min hjärna. Förresten så tankar jag redan på vägen ut, bara för att jag vet vad som finns här…

Igår när Max och jag skulle åka till Sundsvall så såg vi skogsmöss som sprang över gatan, lite senare körde vi över en orm som låg och solade sig på grusvägen… Förra veckan skuttade en hare över vägen och precis när vi tagit över stugan sprang en rävunge över tomten… På vägen ut till stugan ser vi Alpackorna, som nyklippta spatserar i sin hage… eller fölet som redan blivit stadig på benen men fortfarande följer sin mamma som en skugga. Förstå vad Max är lyrisk över allt detta!

Har klippt mig för första gången och nu ser jag inte längre ut som ett nytt sorts ulligt djur… nä nu har jag faktiskt något man kan kalla frisyr. Royne gillar det fast tycker fortfarande att jag såg bäst ut som nyrakad, precis när jag började tappa håret. Jag gillar detta bättre eftersom det för mig står för att må bättre… för återhämtning och tillfriskning. Kort på det nedan och jag är totalt osminkad som nästan alltid (knappt tvättat mig faktiskt… ja vadå är ju på landet… hehe) men kolla vad mycket ögonbryn jag fått, nästan allt är tillbaka. Ögonfransarna är på frammarsch de med!

Lycka!

1 kommentar:

Unknown sa...

Jisses människa, du passar verkligen i alla möjliga frisyrer!!!
Hoppas du har en mysig dag

kraaaaam