torsdag 30 april 2009

Coolt

Grillning, kubb, film, tända ljus och mys.
Godis och kladdkaka med grädde och krossad dajm.

Med Kärleken, sonen och sonens storasyster... extradottern snart 13 år.

Som väljer att vara i stugan med oss på sista april.
Som upplever att hon blir tankad av utsikten och lugnet.
Av det vackra.
Bara 12 men ändå känna så.
Allra redan liksom.

Det är coolt.

Jag njuter av varje minut.
Som vanligt.

2 kommentarer:

Kamilla sa...

Det är rätt! Jag upplevde nåt liknande ikväll. Min 14 åring cyklade med oss till våra vänner. 12 åringen ville stanna hemma! Efter en stund så ringde 12 åringen och vill komma, så då gjorde hen det! Då ville 14 åringen cykla hem,, ha ha,. Vilken rör detta blev. Hur som helst så var dom liksom med oss hela tiden! Vet inte om det framkommit att dessa grabbar är mina söner sen tidigare! Deras pappa gick bort exakt på dagen ett år innan jag fick min diagnos Hodgkins! Då kom dom till oss! Innan dess så hade jag bara varit halvtidsmamma! Plötsligt så fanns dom runt mig och finns fortfarnade här hela tiden. Det har varit en stor omställning för oss alla och mycket sorgearbete pågår, framför allt för den minste sonen. Som just börjat sörja! Sorry, vet inte vad som for i mig, blev lite känslosam just nu! Barnen sover, mannen snarkar,, och jag vet att jag inte kan sova just nu! Fick cyto igår och idag går jag på cortison,,, flammande röd i ansiktet! Tur det är sol, så folk tror att jag sutti för mycket i solen,, ha ha!
Kram till dig, du är ett stort stöd för mig, det ska du veta!
önskar dig en underbar helg!

Malin sa...

Kamilla, så roligt att du skriver. Blir ju dyngless på mitt eget skrivande och så glad över lååånga kommentarer (kommentarer över huvud taget oxå såklart ;) även om de är känslosamma. Livet är upp och ner och när det är ner så får man bestämma sig för att det snart blir bättre och framför allt att man kommer att utvecklas av den pissiga perioden!
Hoppas att du snabbt får må bra nu.
Massa tack för dina fina ord, de betyder mycket för mig! Varm kram och förresten ska jag kopiera och lägga in detta på din blogg. :)