fredag 1 februari 2008

Tredje dagen

Hahaha… jag har en galen men klok vän!
Vid förra behandlingen kom ett paket på posten. I paketet låg en virknål tillsammans med ett par nystan med virktråd (garn?). Med detta kom ett brev där det stod hur jag skulle virka.
Jag virka?
Jo, jag försökte och när jag var krypig i kroppen satte jag mig och virkade några varv.
Men det är liksom inte min grej så sedan blev det inget mer av det.
I onsdags fick jag dåligt samvete… för då kom ett nytt paket på posten… med världens mjukaste, sötaste och gosigaste hund i. Virkningen skulle ha blivit ett koppel till denna hund. För att jag skulle komma ut och rasta hunden… och mig själv!
Jag försökte med att jag hör till överklassen som bär på sina hundar men jag tror inte Lizzy köpte det… fast idag tog jag mig till soptunnan med hunden innanför jackan. Jag sneglade vilt mot alla grannar helt övertygad om att de allihop stod i fönstren och glodde på mig. ”Kolla den galna rakade kvinnan som bara latar sig hela dagarna, nu har hon ett gosedjur med sig när hon slänger soporna!”
TACK min goa vän, Lizzy!

I övrigt är det hyfsat ok. Grymt illamående första dagen men nu inget illamående fast lite krypig i kroppen och trött så trött.
Men det blir bättre! :)

3 kommentarer:

mumsan sa...

hej malin

Har läst din blog och tagit del av din resa så långt, tyckte väl att det kändes lite "så där" att...börja ringa efter att vi inte hörts på länge..
å säga ...
- Men hej malin...men jag har ju hört...hur ÄR det...egentligen!!!!
nämen inte ens JAG är så patetisk..längre..

Jag tycke att du är supersnygg med "dumbisar" (öronen)...du e ju frän malin! va fan! Klart du inte behöver löshår, mössa möjligen...nu när influensan kommer..*S*

Jag blir alldeles varm över din royne, du har hittat hem...det är vackert...kärlek och styrka.

vi hörs!

kram från västerås, å mamma hälsar åxå såklart!

sussi sa...

Hej Malin!

Har precis hittat din sida och läst och läst. Har bara en komentar och det är att "allt klär en skönhet" OCH DET ÄR FAKTISKT SANT./Sussi

Unknown sa...

Eftersom jag vet att du har en väl utvecklad konstnärlig ådra är jag inte förvånad att dina vänner tror att du även kan använda virknål istället för pensel :))
Det skulle vara roligt att se en bild av dig virkandes.... please, lägg in en sådan så vi får det bevisat.
Påminner dig om att fortsätta hitta de små vardagliga njutningar som finns, med mycket skratt och kärlek. Kram